Ett vanligt ärende 13/3 2019

I dag hade jag ett ärende till Köpenhamn. Jag skulle vara på Estlands ambassad kl 11. Som vanligt tar jag helst färjan för jag litar inte längre på Skånetrafiken. Eftersom det går en färja hela tiden och det var för tidigt för en sunds buss, begav jag till Knutpunkten. Biljetten hela vägen till Köpenhamn inhandlades i Slånetrafikens automat på nedre botten eftersom biljettkontoret var stängt. Dessutom är det billigare att köpa biljetten av Skånetrafiken när du skall vidare till Köpenham. Allt gick perfekt med färjan, men tåget till Köpenhamn hade tekniskt fel. Samma sunds tåg som jag försökt undvika på den svenska sidan.

You May Also Like

More From Author

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.